V parku se bude vysazovat – zapojte se i VY!

Náš spolek se svou žádostí zapojil do výzvy grantového programu Zelené oázy, velice jsme doufali v úspěch. Žádosti jsme podávali v zimě…

A chvilka napětí….

… pro nás to bylo opravdu napínavé, pro Vás nyní výsledek bez čekání:

V únoru 2017 proběhlo vyhodnocení výzvy — a náš projekt obnovy parky „Na staré škole“ se dostal mezi dvacítku podpořených. Podpoří nás program Zelené oázy Nadace Partnerství a společnost MOL.

Co jsme díky Nadaci Partnerství získali

Od Nadace jsme obdrželi finanční podporu našeho projektu – celková částka je 42500,- Kč. Tuto částku využijeme na výsadbu dřevin a květin, na informační tabuli a na občerstvení pro brigádníky během sázení. Celé sázení proběhne formou veřejné akce, což je způsob, který Nadace Partnerství nejvíce podporuje.

Veřejná výsadba 4.listopadu 2017

Přijďte, všichni občané Valašské Polanky jsou zváni i s dětmi! Občerstvení bude zajištěno. Se svými dětmi zasadíte Na staré škole nové rostliny a celý prostor parku na místě bývalé staré školy takto všichni můžeme předat mladé generaci.

plakát_výsadby

ZO_logolink

Tento projekt vznikl díky podpoře z grantového programu Zelené oázy,
který vyhlašují Nadace Partnerství a společnost MOL Česká republika.

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>